CPB maakt kandidatenlijst bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

De kandidaten voor de CPB.

De kandidaten voor de CPB. Aangeleverde foto

De Christelijke Partij Burgerbelangen (CPB) heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend gemaakt.

De CPB is inmiddels bijna 50 jaar betrokken bij de lokale politiek en weet als geen ander wat er speelt in de gemeente en waar de inwoners behoefte aan hebben. Daarom presenteert de CPB een verkiezingslijst met een mix van zowel jonge als oudere kandidaten. De kandidatenlijst weerspiegelt dit en laat zien dat de CPB gemeente breed staat voor de burgers van onze gemeente.

De CPB staat voor lokale, betrouwbare en standvastige besluitvorming voor de inwoners. Dit geluid heeft de CPB de afgelopen 49 jaar altijd laten horen. Ook de komende jaren zal de CPB daarom dit beleid krachtig en consequent blijven voeren in het belang van onze inwoners en ondernemers.

Veel bekende namen

Met 24 zeer gemotiveerde kandidaten gaat de CPB de verkiezingen in om de belangen van alle inwoners te behartigen. De lijst van de CPB heeft veel bekende namen op de lijst staan. Zo zal Ronnie Lassche (Sint Jansklooster) de lijsttrekker zijn, gevolgd door Gidion Hoorn (Wanneperveen) en Tilko Gernaat (Steenwijk). Op de 4 e plaats staat de eerste vrouw en nieuweling op de lijst Annie Muizelaar-Eilkes. Op plaats 5 staat Wim Brus. Op plaats 6 Jack Doeven (Tuk), momenteel burgerraadslid namens de CPB. Verder is een groot aantal nieuwe namen uit nagenoeg alle kernen uit de gemeente op de lijst vertegenwoordigd. Oud fractievoorzitter Jacqueline Willemsen-Post sluit de rij van kandidaten.