CPB stelt kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen vast

Ronnie Lassche. Foto: Jack Doeven

De verkiezingscommissie van CPB heeft tijdens de algemene ledenvergadering goedkeuring gevraagd voor de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Van Ronnie Lassche was al bekend dat hij – net als in 2014 – ook nu lijsttrekker zal zijn.

De verkiezingscommissie heeft zich ingespannen om een aantal nieuwe kandidaten aan de lijst toe te voegen en is daar succesvol in geweest. Naast de huidige raadsleden Gidion Hoorn en Tilko Gernaat is Annie Muizelaar-Eilkes nieuw en de eerste vrouw op de lijst. Annie is 10 jaar filiaalmanager geweest van de kringloopwinkel in Vollenhove en is momenteel beschermingsbewindvoerder. Zij heeft daarmee veel ervaring binnen het sociaal domein.

Wim Brus is een politicus met ervaring als raadslid en wethouder. Mocht de CPB in 2022 deel uit gaan maken van de coalitie dan is Wim Brus ook beschikbaar voor een wethouderspost.

Op de algemene ledenvergadering zijn de eerste 12 kandidaten voorgesteld en hebben de leden unaniem ingestemd met de voorgestelde kandidaten:

1. Ronnie Lassche Sint Jansklooster

2. Gidion Hoorn Wanneperveen

3. Tilko Gernaat Steenwijk

4. Annie Muizelaar-Eilkes Vollenhove

5. Wim Brus Sint Jansklooster

6. Jack Doeven Tuk

7. Richard Boes Blokzijl

8. Patrick Knobbe Belt-Schutsloot

9. Marjan Smid-Woudsma Kuinre

10. Jan Wester Vollenhove

11. Aye Vloedbeld-Chen Giethoorn

12. Malissa Spans-Witte Sint Jansklooster

De verkiezingscommissie heeft nog meer kandidaten die hun steun willen geven aan de CPB en daarmee zal bovenstaande lijst aangevuld worden tot minimaal 20 kandidaten zo breed mogelijk verdeeld over onze gemeente. Hiermee laat de partij zien dat zij midden in de samenleving staat en op wil komen voor alle inwoners van Steenwijkerland.

Nieuws

menu