Café Fanfare in Giethoorn is goed voorbereid op heropening horeca: 'De snert staat klaar!'

Het vaste team van café Fanfare aan het Binnenpad in Giethoorn was gisteren – zoals eigenlijk altijd – druk in de weer. Lockdown of niet, er was de afgelopen weken genoeg wat opgepakt kon worden. En dat betekent dat ze vandaag (woensdag) probleemloos de deuren konden openen: dinsdag hoefden alleen paar puntjes op de i gezet te worden.

De keukenbrigade van het roemruchte café restaurant Fanfare was dinsdagmiddag al aan het werk, druk met de voorbereidingen voor woensdag.

De keukenbrigade van het roemruchte café restaurant Fanfare was dinsdagmiddag al aan het werk, druk met de voorbereidingen voor woensdag. Foto: Wilbert Bijzitter

De snert stond al te pruttelen dinsdag, zodat woensdag de gasten vanaf 11.00 uur weer aan konden schuiven voor een warm bakje erwtensoep. „We hoeven niet van nul weer op te starten, omdat we alles zo goed mogelijk hebben bijgehouden”, vertelt chef-kok Bert de Vries. Samen met Matthijs Loderus (leidinggevende bediening), Rosalie Klaver (bediening) en Eferem Johannys (kok) vormen ze een geolied team, dat direct de handen weer uit de mouwen stak.

Nieuws

menu