Competitie Bedrijfsbowlen in Tuk gewonnen door Bestaria Steenwijk: 'Sportiviteit, ontspanning en teambuilding'

Er deden 27 teams mee aan de competitie bedrijfsbowlen in Bowlingcentrum Steenwijk die werd gewonnen door Bestaria Steenwijk.

Er deden 27 teams mee aan de competitie bedrijfsbowlen in Bowlingcentrum Steenwijk die werd gewonnen door Bestaria Steenwijk. Foto: Sieb van der Laan

Bij Bowlingcentrum Steenwijk is maandagavond de competitie bedrijfsbowlen afgesloten met een feestelijke finale-avond. Er deden 27 teams mee.

De winnaars van dit seizoen is Bestaria Steenwijk, gevolgd door Mike’s Metselwerken en installatiebedrijf Hogeling. Er was ook een troostprijs te vergeven. Die ging naar het als 25ste geplaatste Michel’s American Diner. Dit team had de minste punten terwijl het wel alle wedstrijdavonden heeft meegedaan.

Bedrijfsbowlen is drie maandagen in de maand en er doen 27 bedrijven mee aan de competitie. „Er doen niet alleen bedrijven mee uit Steenwijkerland, maar ook uit Weststellingwerf en zelfs uit Westerveld”, vertelt Britt van Duuren van het bowlingcentrum. „Het is altijd supergezellig. Sportiviteit, ontspanning en teambuilding met collega’s. Daar gaat het om bij bedrijfsbowlen tijdens de samenkomsten hier in Tuk.” De teams spelen een keer in de maand in het bowlingcentrum. Het team met de meeste punten wint. „De nieuwe competitie voor het seizoen 2023/2024 zit alweer zo goed als vol”, zegt Britt enthousiast.


De uitslag: 1. Bestaria; 2. Mike’s Metselwerken; 3. Installatiebedrijf Hogeling; 4. Fanfare; 5. Krush Bikes; 6. Lasbedrijf Dedden; 7. R-W Tech; 8. Van der Veen woninginrichting; 9. Metselbedrijf Pascal de Graaf; 10. De Meenthe; 11. Zwaantje; 12. Brouwer; 13. Cornelis Metaalbewerking; 14. Beunhaas; 15. ‘t Keernpunt Diever; 16. Hoveniersbedrijf Martijn Kok; 17. Designed4Living; 18. Bespaarpartner Tuk; 19. Timmerbedrijf R Huisman; 20. Cornfest; 21. Plus; 22. La Barca; 23. Pieter Carpolishservice; 25. Michel’s American Diner; 26. PMT Steenwijkerland; 27. Otterskooi.