Concert met Miranda van Kralingen en Ed Spanjaard op de Oldenhof

Het concert is op Landgoed De Oldenhof. Foto: Albert Speelman

Twee grote, internationaal befaamde musici treden op 12 juni op in de paradijselijke ambiance van landgoed de Oldenhof: zangeres Miranda van Kralingen en pianist Ed Spanjaard. Ze waren ook samen te horen tijdens de huwelijksinzegening van Willem Alexander en Máxima.

Miranda van Kralingen is niet alleen een excellent liedvertolkster die wordt geroemd om haar bijzondere klankkleur; ze heeft ook – met haar grote acteertalent – een indrukwekkend aantal hoofdrollen gezongen in verschillende opera’s in binnen- en buitenland. In 1987 was ze een van de uitverkorenen die masterclasses mochten volgen bij de legendarische Elisabeth Schwarzkopf. Ze zong verschillende keren voor het Koninklijk Huis.


Ed Spanjaard heeft een imposante carrière als dirigent. Hij trad op over de hele wereld en maakte in binnen- en buitenland operaproducties. Maar hij is ook pianist en musiceerde met verschillende solisten, koren en ensembles. Sinds 2016 is Ed Spanjaard lid van de Akademie van Kunsten en in 2021 werd hem door koning Willem-Alexander de Eremedaille voor Kunst en Wetenschap toegekend.


Het concert van 12 juni wordt twee keer gegeven: om 14.00 en om 16.00 uur. De zangeres meldt hierover: „Graag neem ik u mee op een korte muzikale reis door mijn leven. Het wordt een middag vol muziek, nostalgie, herkenning én humor.” Een concert om niet te missen, dus! Het adres van de Oldenhof is Oppen Swolle 7, 8325 PE Vollenhove.

Reserveren is noodzakelijk.

Tine Nouwen, tel: 06-53924396, email: cmcmnouwen@gmail.com

Eva Schepers, tel: 0527-202988, email: eva.schepers.kipp@gmail.com

Nieuws

menu