Cursus Reanimatie en AED Blankenham

Aanmelden voor de cursus Reanimatie en AED voor 1 augustus.

Aanmelden voor de cursus Reanimatie en AED voor 1 augustus. Foto: Pixabay

Zoals al een tijdje de bedoeling is, is er nu eindelijk zicht op één of twee cursusavonden in het najaar 2021. De planning is september of oktober, dit hangt nog af van het aantal deelnemers en zal na aanmelding worden ingepland. Er kunnen per cursusavond 8 personen deelnemen en de avond duurt ongeveer 3,5 uur. Hierin worden de volgende onderwerpen behandeld: behandeling vitale functies, benadering bewusteloos slachtoffer, controle bewustzijn en ademhaling, veilig gebruik van de AED en hartmassage en beademing. De cursus vindt plaats in De Skulpe.

De kosten bedragen € 65,00 per persoon incl. 2-jarig certificaat, pasje Rode Kruis, koffie en btw.
In sommige gevallen kan de ziektekostenverzekering de kosten van de cursus vergoeden. Indien u de kosten in wilt dienen moet er een factuur worden overhandigd en de extra kosten voor deze factuur bedragen € 7,50 (adm.kosten).

De kosten zijn exclusief € 3,00 aan persoonsgebonden materialen zoals een mondmasker. Dit is afhankelijk van de omstandigheden en coronamaatregelen. Om het certificaat geldig te houden, moet elk jaar een herhalingscursus worden gevolgd. Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 augustus aanmelden bij Cees Hundersmarck via het e-mailadres cc.hundersmarck@gmail.co m of per telefoon 0527-612655.

Wie zich al tijdens de jaarvergadering had gestart wordt dit opnieuw te doen, er al weer enige tijd is begonnen. Aanmelding graag voor 1 augustus als, zodat er tijdig een aantal nachten gepland kunnen worden. Natuurlijk worden de aanmelders op de hoogte gehouden.