De ‘Warme Winter’ van JY gaat van start

Iedereen kan binnenlopen bij Pand 17. Stichting JY

De komende maanden gaat de Warme Winter van JY van start met allerlei gezellige activiteiten en sfeervolle momenten.

Stichting JY wil mensen graag letterlijk en figuurlijk dichterbij elkaar brengen. Voor onderling contact en steun, met dierbaren of iemand uit de buurt. Dat gaat JY doen met bekende en nieuwe momenten en kleinschalige activiteiten.

Dinsdagmiddag 8 november staat stamppot klaar in Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17A in Vollenhove. Iedereen kan om 17.30 uur aanschuiven. Wie niet in de gelegenheid is om aan te schuiven en kan de warme maaltijd goed gebruiken, dan mag de maaltijd altijd worden afgehaald. (Diezelfde dinsdagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur bij Pand 17).

Wie aan wil schuiven of de maaltijd wil afhalen, laat het JY weten voor maandagmorgen 7 november 12.00 uur via 0527-745959 of info@stichtingjydoet.nl.

Vanaf 8 november wordt er elke dinsdagmiddag gekookt. De maaltijden zijn elke week anders.

Elke woensdagmorgen zijn er onze 10-uurs momenten met koffie of thee en huisgemaakt lekkers. Iedereen is welkom om 10.00 uur bij Pand 17, opgeven is niet nodig.

Wandeltochten

Elke donderdagmorgen is er een wandeltocht. De wandelingen starten om 11.00 uur bij Pand 17. Rond 12.00 uur zijn we weer terug en sluiten we standaard af met -voor wie wil- een kop soep met een broodje. Ook deze soep is voor iedereen, dus aanschuiven mag, ook al doe je niet mee met de wandeltocht. Soep ophalen kan ook. Laat het JY weten via 0527-745959 of info@stichtingjydoet.nl. Voor de wandeling is opgeven niet nodig.

Nieuws

menu