De Bazuin zet jubilarissen in het zonnetje

In april gaf De Bazuin een feestelijk jubileumconcert in De Meenthe. Sieb van der Laan

De Bazuin Scheerwolde geeft zaterdagavond 19 november een bijzonder jubilarissenconcert in De Wielewaal in Scheerwolde. Dit concert staat in het teken van de huldiging van maar liefst acht jubilarissen. De avond begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open en de entree is gratis.

De meerdere lockdowns van de afgelopen jaren heeft uiteraard ook De Bazuin geraakt. Zo heeft de fanfare enige tijd geen optredens kunnen geven en dus ook geen jubilarissen kunnen huldigen. Daar komt met dit concert verandering in. De hele avond staat in het teken van de jubilarissen.

Favoriete muziekstukken

Tijdens dit concert worden de favoriete muziekstukken van de jubilarissen gespeeld. Dit kan een nummer zijn waar de jubilaris graag naar luistert, waar hij mooie herenigingen aan heeft, maar ook wat diegene graag nog een keer zelf wil spelen. Uit deze nummers is een gevarieerd, avondvullend, programma samengesteld.

70 jaar lid

Ook één van de oudere leden van De Bazuin krijgt er dit jaar weer een speldje bij. Er wordt tijdens dit concert onder andere gevierd dat Jaap van Beek maar liefst 70 jaar muzikant is. Daarmee is hij degene die het langst lid is van De Bazuin.

Nieuws

menu