De ChristenUnie deelt een pluim uit aan Stichting Present Steenwijkerland

De coördinatoren Jessica van Benthem (links) en Marieke Weijdema nemen de pluim in ontvangst. Foto: ChristenUnie Steenwijkerland, Cor Lievers

De ChristenUnie Steenwijkerland heeft afgelopen week een pluim uitgedeeld aan de Stichting Present Steenwijkerland.

„Voor de ChristenUnie Steenwijkerland telt iedereen. Het is dan ook geweldig om te zien hoe Present inwoners van Steenwijkerland mobiliseert om naar elkaar om te kijken”, zegt Cor Lievers, burgerraadslid van de ChristenUnie. Rond de feestdagen heeft Stichting Present dit gedaan met het project Kerstlicht. „Het kerstlichtproject heeft ertoe geleid dat ruim 50 mensen zich hebben opgegeven om in de 4 weken voor de Kerst iemand een steuntje in de rug te geven door een presentje of een gebaar. Stichting Present was verantwoordelijk voor de matching van de ‘kerstlichten’ aan mensen die dit konden gebruiken. Graag laten wij onze waardering blijken door het uitreiken van deze pluim, want we vinden dit een geweldig initiatief.”

Marieke Weijdema en Jessica van Benthem hebben als coördinatoren van Stichting Present de pluim overhandigd gekregen. „Het is geweldig om deze pluim als blijk van waardering te ontvangen. Wij slaan graag een brug tussen mensen die iets willen betekenen en mensen die ondersteuning kunnen gebruiken. Wij zouden het fijn vinden als steeds meer mensen het als vanzelfsprekend zien om naar elkaar omkijken. We hopen dat deze pluim hieraan bijdraagt”, aldus de coördinatoren van de Stichting Present.

Nieuws

menu