De Zonnebloem neemt afscheid van trouwe vrijwilliger

Hennie Meijering kreeg een grote bos bloemen bij haar afscheid als vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Giethoorn/Wanneperveen. Links van haar voorzitter Anneke Koopmans en rechts, secretaris Lammie Maat.

Hennie Meijering kreeg een grote bos bloemen bij haar afscheid als vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Giethoorn/Wanneperveen. Links van haar voorzitter Anneke Koopmans en rechts, secretaris Lammie Maat. Foto: Aangeleverde foto

Na vijftien jaar als vrijwilliger bij de Zonnebloem actief te zijn geweest heeft de afdeling Giethoorn/Wanneperveen afscheid genomen van Hennie Meijering. Dit gebeurde tijdens een vergadering van de afdeling.

Hennie Meijering heeft zich in die jaren niet alleen ingezet als secretaris van de afdeling, maar ze ging ook op bezoek bij mensen, en assisteerde bijvoorbeeld tijdens de uitstapjes van de Zonnebloem. Zij stopt met het werk bij de Zonnebloem vanwege een verhuizing. Tijdens het afscheid werd zij in het zonnetje gezet door de bestuursleden Anneke Koopmans en Lammie Maat.