De eerste 1250 kaarten voor Theaterspektakel Fanfare zijn al verkocht. ‘Prachtig dat het echt gaat gebeuren’

Wandelaars op het Binnenpad in Giethoorn kregen dinsdagmiddag al even een voorproefje van het theaterspektakel Fanfare, dat komende zomer vier weken lang wordt opgevoerd aan de rand van het dorp. Staand in een punter zong hoofdrolspeler Christiaan Koetsier samen met koorlid Jip Wassenberg enkele liedjes die in ook in de échte voorstelling ten gehore worden gebracht.

Staand in een punter zong hoofdrolspeler Christiaan Koetsier samen met koorlid Jip Wassenberg enkele liedjes die in ook in de échte voorstelling ten gehore worden gebracht.

Staand in een punter zong hoofdrolspeler Christiaan Koetsier samen met koorlid Jip Wassenberg enkele liedjes die in ook in de échte voorstelling ten gehore worden gebracht.  Foto: Wilbert Bijzitter

Het liveoptreden in een Gieterse punter vormde het sluitstuk van de officiële kick-off van Theaterspektakel Fanfare , die plaatsvond in Grandcafé Fanfare. De eerste 1250 kaarten voor deze muzikale voorstelling, geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra, zijn al verkocht.