Digitaal aan de slag? Leer het stap voor stap bij de Bibliotheek Kop van Overijssel

Ook zijn er cursussen over gebruik van smartphone. Foto Bibliotheek Kop van Overijssel

Wie digitaal vaardig wil worden, is bij de Bibliotheek Kop van Overijssel aan het juiste adres. In Steenwijk, Oldemarkt en Vollenhove staan de komende periode diverse digitale workshops en cursussen op het programma. Denk bijvoorbeeld aan de workshops Internet doe je zo op 26 januari 2023 en Online winkelen doe je zo op 2 februari in zowel Steenwijk als Oldemarkt. Of cursussen op het gebied van Windows 11, DigiD, Smartphone, iPhone en online fotoboeken.

In Steenwijk vinden de workshops over internetten en online winkelen van 14.00 tot 15.30 uur plaats in Het Torennest, Matthijs Kiersstraat 11 in Steenwijk, in Oldemarkt op hetzelfde tijdstip in De Landerijen, De Weeren 1 in Oldemarkt.

Digitale cursussen

Naast de workshop biedt de Bibliotheek Kop van Overijssel in Steenwijk de volgende cursussen aan: Haal meer uit je Smartphone (start 26 januari), Haal meer uit je iPhone (start 31 januari), Doe meer met DigiD (start 1 februari), Aan de slag met Windows 11 (start 3 februari) en Online fotoboek maken (start 7 februari). In Vollenhove start op 6 februari de cursus Aan de slag met Windows 11 en in Oldemarkt start op 9 februari de cursus Veilig werken met DigiD.

Aanmelden Interesse in een workshop en/of cursus? Neem voor meer informatie over onder andere de locatie, kosten en/of aanmelden contact op met de Bibliotheek Steenwijk, telefoon: 0521-513273, de Bibliotheek Oldemarkt, telefoon: 0561-451327 of de Bibliotheek Vollenhove, telefoon: 0527-241999. Zie ook www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Nieuws

menu