Dinsdag overleg met gemeente over dahliacorso Sint Jansklooster: ‘Het hele dorp gaat er vol voor’

Het bestuur van de Christelijke Oranje Vereniging (COV) in Sint Jansklooster heeft dinsdag een gesprek met de gemeente Steenwijkerland over het Dahliacorso op 20 en 21 augustus. „Vooralsnog gaan wij er vol voor, maar het moet allemaal wel haalbaar zijn”, zei vrijdagavond voorzitter Hoege Heetebrij bij de presentatie van de elf corsowagens op het manifestatieterrein.

Corso-liefhebbers die benieuwd zijn wat er 20 en 21 augustus te bewonderen valt in Sint Jansklooster, kwamen vrijdagavond naar de drive-in van de C.O.V. Op het evenemententerrein lieten elf corsogroepen zien wat ze dit jaar op het parcours willen zetten.

Corso-liefhebbers die benieuwd zijn wat er 20 en 21 augustus te bewonderen valt in Sint Jansklooster, kwamen vrijdagavond naar de drive-in van de C.O.V. Op het evenemententerrein lieten elf corsogroepen zien wat ze dit jaar op het parcours willen zetten. Foto: Wilbert Bijzitter

Het bestuur en een aantal vrijwilligers had kort voor de presentatie middels een drive in gezamenlijk de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge beluisterd waarin werd aangekondigd dat de coronamaatregelen zouden worden aangescherpt. „Wij gaan er nog steeds voor, natuurlijk wel binnen de gestelde normen”, reageerde Heetebrij optimistisch.

Handhaving

Nieuws

menu