Doopsgezinde Gemeente in Blokzijl viert Kerst in t' Lam met popkoor Bloxy Music

Het koor Bloxy Music verleent medewerking. foto Bloxy Music

In het sfeervolle kerkje van de doopsgezinden in Blokzijl aan de Breestraat vindt op zaterdag 17 december weer Kerst in ’t Lam plaats. De afgelopen twee jaar ging deze anders-dan-anders kerstbijeenkomst online, maar nu kan het weer op de normale manier.

Kerst in ’t Lam wil zich onderscheiden van andere en traditionele kerstvieringen. Voormalig predikant Andries Bakker brengt een aantal verhalen rond vrede, liefde en geluk voor het voetlicht, terwijl het popkoor Bloxy Music onder leiding van Jane Loois uit Blokzijl voor een muzikale invulling zorgt.

Bemoedigen en genieten

De verhalen die Andries Bakker vertelt hebben vaak een eeuwenoude oorsprong. De songs door Bloxy Music, van onder andere Justin Paul, Mariah Carey en Amy Grant en Rufus, zijn positief van inhoud. Kerst in ’t Lam 2022 wil mensen bemoedigen en laten genieten in deze, voor veel mensen, donkere tijd. Aanvang van Kerst in ’t Lam is 19.30 uur en iedereen is welkom. Reserveren is niet nodig. De toegang is gratis, maar bij de uitgang wordt gecollecteerd voor de voedselbank.

Kerst in t Lam vindt plaats aan de Breestraat 2 in Blokzijl.

Nieuws

menu