'Dorpsfeest XS' in Willemsoord scoort: op deze manier tóch festiviteiten in het dorp in coronatijd

'Dorpsfeest XS' in Willemsoord.

'Dorpsfeest XS' in Willemsoord. Foto: Wilbert Bijzitter

Dit jaar niet drie dagen, maar één dag groot feest in Willemsoord. Vanwege corona is een volwaardig dorpsfeest organiseren niet mogelijk, daarom besloot de organisatie te gaan voor een Dorpsfeest XS. En dat werd afgelopen zaterdag een groot succes.

Er was geen standaard tent zoals op voorgaande dorpsfeesten, maar een open exemplaar (jas of vest meenemen dus!).

Vrijdag begon de kermis al te draaien, en zaterdagmorgen startten de festiviteiten met fietstochten van 10 en 25 km. Om 15:00 uur begon ‘Willemsoord got talent’, met als winnaar de groep met Mylou Fransen, Hugo Stegeman en Yllana en Deon Schipper. Hercules deed een uitvoering met dans.

Hilarische bingo

Daarna een hilarische bingo, begeleid door spreekstalmeester Alberto Schipper, met een opvallende bingomolen in de vorm van een wasmachine (!)

Het avondprogramma startte om 21:00 met Paul en Pelle Music. Dit duo bracht hits van toen én nu, in hun eigen ‘’akoestische vibe’’. 125 Bezoekers vermaakten zich uitstekend tijdens dit evenement met QR-scan. De feestvereniging kreeg veel lof voor de organisatie. „En het was natuurlijk prachtig weer, zodat ook de kermis overdag goed bezocht werd”.