Herfst en winter staan centraal tijdens fotowedstrijd in fotogeniek Waterloopbos bij Marknesse

Winnende foto van Editie 2020, gemaakt door Jurian Lambooij. Foto: Jurian Lambooij

In het Waterloopbos bij Marknesse barst het op dit moment van de paddestoelen. Fotografen kunnen hier hun hart ophalen aan de vele soorten die, verspreid over dit bijzondere bos.

Samen met Natuurmonumenten en CameraNu organiseert het ProefLab een online fotowedstrijd. Het ProefLab is het horecapaviljoen bij het Waterloopbos waar ook de wandelingen met gids van Natuurmonumenten starten.

Het Waterloopbos is de plek waar allerlei waterloopkundige modellen zijn terug te vinden. Van havens en rivierlopen in Nederland maar ook van ver daarbuiten. Nederlanders hebben in het bos leren werken met water. De wereldwijde bekendheid die Nederland heeft is mede te danken aan de proefopstellingen in het Waterloopbos.

Dit fotogenieke bos leent zich uitstekend voor de fotowedstrijd, waar de seizoenen herfst en winter centraal staan. Zoals bij een wedstrijd gebruikelijk is zijn er prijzen te winnen zoals een uitgebreid driegangendiner bij Het ProefLab en publicatie van de foto op één van de menukaarten of online. Daarnaast is het Waterloopbosboek te winnen ter waarde van 32,50 euro of een cadeaubon van 25 euro die te besteden is bij CameraNu. De onafhankelijke jury bestaat uit professionele fotografen.

Mee doen

Deelnemen aan de fotowedstrijd kan als volgt. Post je mooiste foto van je bezoek aan het Waterloopbos op Instagram. Tag de accounts van: @hetproeflab @waterloopbos en @cameranu_nl. Vermeld de volgende hashtags: #waterloopbosfotowedstrijd #hetproeflab #waterloopbos #cameranu_nl.

De wedstrijd loopt tot en met de laatste dag van de winter: 20 maart 2023. Op de website van Het ProefLab is alle informatie terug te vinden.

Nieuws

menu