Gemeente Steenwijkerland houdt netwerkborrel om nieuwe medewerkers te trekken

Wilbert Bijzitter

De gemeente Steenwijkerland houdt op vrijdag 2 juni een netwerkborrel om mensen enthousiast te maken voor een baan bij de gemeente.

Wethouder Trijn Jongman: „Ook wij merken de krapte op de arbeidsmarkt. Je ziet dat veel organisaties in dezelfde vijver vissen. Dat maakt dat het aantrekken van nieuw personeel soms best een uitdaging is. Daarom organiseren we op deze manier de mogelijkheid voor een informeel praatje. Om kennis te maken, om elkaar te ontmoeten, om vragen te stellen en om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor een leuke functie bij de gemeente.”

Belangstellenden kunnen op vrijdag 2 juni tussen 16.00 en 19.00 uur voor de netwerkborrel binnenlopen in het gemeentehuis van Steenwijkerland. Zij kunnen met diverse medewerkers van de gemeente een gesprekje aanknopen over hoe het is om bij de gemeente te werken, stage te lopen of een traineeship te doen. Ook is er een overzicht van de vacatures die er op dit moment zijn. Wethouder Trijn Jongman: „Laagdrempelig en informeel. Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs en ga het gesprek aan. We kijken graag of we iets kunnen bieden dat bij jou past. We zorgen voor een hapje en een drankje. Wél alcoholvrij.”

Meer informatie is te vinden op www.steenwijkerland.nl/werkenbijsteenwijkerland .