Geslaagd! Van harte gefeliciteerd

Op Eekeringe werden de geslaagde leerlingen feestelijk op school ontvangen. eigen foto

Donderdag 10 juni was het nagelbijten voor veel examenleerlingen. De uitslag van de examens vmbo-tl (mavo), havo en vwo werd namelijk bekend gemaakt. SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters zijn ontzettend trots op alle geslaagde leerlingen. „Onder verre van ideale omstandigheden hebben zij een wereldprestatie geleverd”, laat de schoolleiding weten.

Op Eekeringe werden de geslaagde leerlingen feestelijk op school ontvangen. Met champagne en confetti ter ondersteuning van de feestvreugde werden zij in het zonnetje gezet. Op de RSG Tromp Meesters is gekozen voor het thuis overhandigen van de voorlopige cijferlijsten en een feestelijke vlag. Dat was vorig jaar een groot succes.

De groepen leerlingen zijn ook een stuk groter dan op Eekeringe en zo kon de RSG met de succesformule van vorig jaar wederom een mooi feestje vieren. De docenten zijn in duo’s op pad gegaan om alle geslaagden thuis van harte te feliciteren.

Gespreid examen

Er is een groep leerlingen die gespreid examen doet en de komende weken nog even aan de bak moet. Die uitslagen worden later dit schooljaar bekend. Ook wordt op woensdag 16 juni de uitslag voor vmbo basis en kader pas bekend gemaakt. Er zijn verder nog volop mogelijkheden voor leerlingen die een examen moeten herkansen om later alsnog te slagen.


Ook de leerlingen die wij gedurende de examenperiode hebben gevolgd zijn geslaagd. Van harte gefeliciteerd, Britt, Utku, Kim-Lian, Bjarne en Chanel! Michelle, Ilse, Filiz en Guido moeten nog heel even geduld hebben voor zij de uitslag horen!