Grenzeloos Ambachtelijk organiseert een ambachtsmarkt bij Galerie de Horst

Er is ook een workshop Tassen maken bij Irene Jongbloed.

Er is ook een workshop Tassen maken bij Irene Jongbloed. Foto Atelier Stof en Stiel

Grenzeloos Ambachtelijk, de organisatie van kleinschalige bedrijven, ateliers en tuinen rond Steenwijk, organiseert zondag 30 april een ambachtsmarkt bij Galerie De Horst in Paasloo.

De aangesloten deelnemers en een aantal gastkraamhouders geven tijdens de Ambachtsmarkt een presentatie en informatie over hun verschillende ambachten. Zo kunnen de bezoekers onder meer kennis maken met het ambacht van edel- en siersmeden, keramiek en porselein, meubels maken, kleding maken, aquarel- en olieverf schilderen, vilten, vlechtwerk, ecoprinten, tassen maken, houtdraaien, glasbewerking en er zijn prachtige papierobjecten aanwezig.

De informatiemarkt vindt plaats in de tuin bij Galerie De Horst aan de Horstweg 2. De markt en de Galerie zijn vrij toegankelijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

De Ambachtsmarkt is een aanrader voor wie op zoek is naar een leuke workshop en wie kennis wil maken met een van de ambachtelijke technieken. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers ‘proeven’ van de verschillende technieken die een aantal leden van Grenzeloos Ambachtelijk- voor een kleine bijdrage- aanbieden. Niet bij alle ateliers is contactloos betalen mogelijk; de organisatie raadt bezoekers aan om ook contant geld mee te nemen. Kijk voor meer informatie op www.grenzeloosambachtelijk.nl