Grote deelname aan enquête Plaatselijk Belang: Blokzijl wil meer winkels en weekmarkt

Een royaler winkelbestand, een wekelijkse warenmarkt en meer woonruimte. Dat zijn zo enkele krenten uit de enquête-pap, die de inwoners van Blokzijl graag gerealiseerd zouden zien. Op de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang in De Ploats werden de wensen van de Blokzieligers woensdagavond aangestipt en kort besproken.

Scheidend secretaris Steven de Jonge wordt toegesproken op de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Blokzijl door wethouder Marcel Scheringa.

Scheidend secretaris Steven de Jonge wordt toegesproken op de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Blokzijl door wethouder Marcel Scheringa. Foto: Roel Kleine

Ze moeten door verschillende werkgroepen en commissies nog verder worden uitgewerkt en krijgen vervolgens een plaats in de Stadsvisie. In deze visie wordt het beleid voor de komende 15-20 jaar uitgestippeld. Zo tevreden het bestuur van Plaatselijk Belang was over de deelname van de bevolking aan de enquête, zo teleurgesteld waren de bestuurders over de betrokkenheid van vrijwilligers, die de commissies bemensen. Ze schitterden woensdagavond door afwezigheid, constateerde een teleurgestelde PB-voorzitter Pieter Muller en ook over hun engagement was hij niet erg te spreken.

Nieuws

menu