Grote schuurverkoop in Oldemarkt: wat is er eigenlijk niet te koop?

Vanaf de oprit en vanuit schuren van woningen in Oldemarkt werden zaterdag massal tweedehands artikelen verkocht. Ook bij de Waterbuffelfarm was dit het geval. Kylian (links) en Jaden (rechts) probeerden massaal hun producten te verkopen Foto: René Wiegmink

Een kleine veertig huishoudens uit Oldemarkt deed zaterdag mee aan de schuurverkoop in het dorp. Bezoekers konden zich uitleven: er was veel te koop.

Opritten vol koopwaar, jong en oud aan de verkoop. Boekjes, kandelaars, spullen voor het interieur, een typmachine. Maar ook eten en drinken. Bezoekers in Oldemarkt zagen zaterdag van alles voorbij komen. In het hele dorp waren spullen uit de schuren op de opritten geplaatst, waarna het shoppen kon beginnen.

Vol trots meldde de organisatie enige tijd geleden al dat er een kleine veertig verkoopadressen waren in het dorp. Via Facebook kon per adres al promotie worden gemaakt, zodat kopers zich konden oriënteren of gericht konden gaan zoeken. Een heuse plattegrond werd samengesteld, waardoor het een mooie dag werd.

Nieuws

menu