Het gezicht van lijst 5 nummer 1: Ronnie Lassche, CPB: 'De eerste vraag bij een beoordeling van een onderwerp moet altijd zijn: Is dit goed voor onze inwoners?'

De 49-jarige Ronnie Lassche uit de omgeving van Sint Jansklooster is bij de komende verkiezingen lijsttrekker voor Christelijke Partij Burgerbelangen (CPB).

Ronnie Lassche.

Ronnie Lassche. Foto: Wilbert Bijzitter

Ronnie Lassche is geboren en getogen in Sint–Jansklooster, getrouwd, vader van 2 pubers en in het dagelijks leven werkzaam als bedrijfsleider bij een landbouwmechanisatiebedrijf. Sinds 2014 zit hij in de gemeenteraad. Het zijn voor hem de derde verkiezingen, waarvan de tweede keer als lijsttrekker. „Ik ben altijd bestuurlijk actief geweest bij diverse verenigingen. In mijn vrije tijd mag ik naast hardlopen graag motorrijden en kan erg genieten van de prachtige omgeving waarin wij mogen wonen. Daarnaast mag ik heel graag komen bij voetbalvereniging VHK, voorheen als voetballer, later als bestuurslid en trainer. Waarbij het zelf actief voetballen het allermooiste is, maar gezien de agenda is dit niet meer haalbaar. Wellicht komt dit nog weer. Als supporter langs de lijn staan is ook als raadslid erg nuttig, dan hoor je in korte tijd wat onze inwoners bezighoudt. Deze ervaring neem je vervolgens weer mee in het werk als raadslid.”

‘Betaalbare woningen’

Nieuws

menu