Holland Food Service gaat maaltijden verzorgen voor alle locaties van Zorggroep Noorderboog

Links: Erwin Duits (bestuurder Zorggroep Noorderboog) en Frank Kampschreur (algemeen directeur Holland Food Service) bekrachtigen de samenwerking.

Op 7 februari 2022 hebben Noorderboog en Holland Food Service op feestelijke wijze een meerjarenovereenkomst getekend. Na een gedegen onderzoek door Noorderboog is Holland Food Service geselecteerd als totaalleverancier van eten en drinken voor alle locaties van Noorderboog.

Noorderboog en Holland Food Service gaan een intensief partnerschap aan waarin aandacht is voor zowel de medewerkers als de bewoners en cliënten. Dit uit zich in bestelgemak voor de medewerkers en goed en lekker eten en drinken voor de cliënten van Noorderboog.

Met klantverrassingen en het vervullen van droomwensen creëren Holland Food Service en Noorderboog prachtige geluksmomenten voor de bewoners en cliënten van Noorderboog. Tijdens de klantverrassingen staat gezelligheid en lekker eten en drinken centraal, de ambachtelijke poffertjeskraam is hier een mooi voorbeeld van. Droomwensen waar Holland Food Service een bijdrage aan levert zijn bijvoorbeeld uitjes met een heerlijk gevulde picknickmand voor onderweg tot een gezellige dineravond met een troubadour. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het gelukkig ouder worden.

Met toekomstgerichte digitale platforms biedt Holland Food Service de gewenste ondersteuning op het gebied van bestelgemak en wordt real-time inzicht gegeven in cijfers, data en budgetten. Op deze manier kunnen de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop goed overzicht houden en efficiënt inkopen.

Noorderboog biedt zorg en ondersteuning aan mensen met lichamelijke problemen (somatiek) en mensen met geheugenproblemen (psychogeriatrie). In 15 locaties biedt Noorderboog diverse vormen van zorg en behandeling, zowel voor bewoners als voor mensen die zelfstandig wonen. Noorderboog draagt bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Iedereen is van betekenis en doet ertoe. Cliënten en medewerkers mogen bij Noorderboog volledig zichzelf zijn en iedereen krijgt de aandacht en respect die men verdient. De medewerkers van Noorderboog kennen hun cliënten goed en weten waar de behoeften liggen. De medewerkers van Noorderboog luisteren goed naar de cliënten en gebruiken hun kennis als bron voor kwaliteitsverbetering. Zo levert Noorderboog zorg en ondersteuning op maat. Met liefde en plezier!

Holland Food Service levert alles wat met eten en drinken te maken heeft aan een groot aantal zorginstellingen binnen de jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. Met een eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers biedt Holland Food Service een optimaal, integraal proces waarbij aandacht centraal staat. Beide partijen vertrouwen op een succesvolle en gelukkige samenwerking

Nieuws

Meest gelezen

menu