'Iedereen die wat met Henk en Hennie had, was er': Afscheid van buurtsuper Korthoef in Belt-Schutsloot

Aan de vooravond van de sluiting van de buurtsuper in Belt-Schutsloot was er in het dorpshuis een afscheidsreceptie voor Henk en Hennie Korthoef. Vrijdagavond kreeg het paar een cheque overhandigd namens Dorpsbelangen en de Christelijke Oranje Vereniging van Belt-Schutsloot. Er was een inzameling gehouden onder dorpsbewoners.

Hennie en Henk Korthoef, krijgen een cheque als dank voor de 30 jaar dat zij de supermarkt in Belt-Schutsloot bestierden. ZIj kregen de cheque uit handen van Gert Stam van Dorpsbelangen (links) en Gert Weijs van de Christelijke Oranje Vereniging van Belt-Schutsloot.

Hennie en Henk Korthoef, krijgen een cheque als dank voor de 30 jaar dat zij de supermarkt in Belt-Schutsloot bestierden. ZIj kregen de cheque uit handen van Gert Stam van Dorpsbelangen (links) en Gert Weijs van de Christelijke Oranje Vereniging van Belt-Schutsloot. Foto: Aangeleverd

Er stond een lange wachtrij om het echtpaar de hand te schudden en te bedanken voor de dertig jaar dat zij de supermarkt in Belt-Schutsloot hebben gerund. Er waren niet allen dorpsgenoten, maar ook mensen uit de buurt en campinggasten.