Inspiratieavond ‘Duurzaam Ondernemen’ voor recreatie- en horeca ondernemers in Steenwijkerland

Horeca- en recreatiebedrijven zijn van harte uitgenodigd. Foto Stichting Weerribben-Wieden
Speciale gasten weerman Gerrit Hiemstra en chefkok Albert Kooy
Er wordt deze avond een compleet programma aangeboden met gastsprekers Gerrit Hiemstra (meteoroloog en weerman) en Dutch-Cuisine chefkok Albert Kooy. Ook wordt uitgebreid stil gestaan bij de vertaalslag die lokaal gemaakt kan worden. Met veel praktische tips kan de ondernemer direct aan de slag met een duurzame bedrijfsvoering. Duurzaam ondernemen is een thema dat ook veel facetten van een recreatie- of horecabedrijf raakt.
Praktisch aan de slag om snel winst te behalen
Niet alleen energieverbruik, maar ook waterverbruik, biodiversiteit, afval, recycling, water en schoonmaak zijn aspecten waar veel en snel winst mee te behalen is. Met een veelzijdigheid aan (relatief eenvoudige) inspanningen kunnen horeca- en recreatiebedrijven een steentje bijdragen om de druk op de aarde verlagen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van Nationaal Park Weerribben-Wieden en gemeente om het toekomstbestendig ondernemen in het gebied te stimuleren.
Aanmelden
Horeca- en recreatie ondernemers in en rond Nationaal Park Weerribben-Wieden hebben afgelopen week persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen belangstellenden zich via