Kapsalon Savannah verhuist naar ‘Huize Bunzinge’

Savannah de Vries opent zaterdag haar nieuwe kapsalon.

Savannah de Vries opent zaterdag 9 april haar nieuwe kapsalon in de boerderij aan de Lage Egge 1.

De kapsalon van Savannah was de afgelopen acht jaar gevestigd op de boerderij, vlakbij het jongvee van het melkveebedrijf. Na een jaar van klussen en bouwen is het woonhuis, inclusief nieuwe kapsalon, eindelijk klaar. De salon is gevestigd in de voormalige lesruimte van Modevakschool Tuk & Muziekhuis ‘Ten Broeke’. De Modevakschool Tuk & Muziekhuis ‘Ten Broeke’ is vorig jaar verhuisd naar even verderop, aan de Lage Egge 5.

Het resultaat is een mooie, ruimere, moderne en sfeervolle kapsalon. „Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van een (krul)knip- en/of kleurbehandeling,” aldus een blije Savannah. Om dit te vieren wordt de nieuwe salon zaterdagochtend 9 april officieel geopend, met genodigden. Zaterdagmiddag houdt Savannah open huis en is iedereen welkom om tussen 14.00 en 16.00 uur de nieuwe salon te komen bewonderen.

In de nieuwe Kapsalon Savannah kunt u niet alleen terecht voor uw haren, maar ook voor wenkbrauwen en make-up. En bruidjes zijn bij Savannah helemaal aan het juiste adres: „als bruidsstyliste ben ik gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmake-up.”

Nieuws

menu