Kersttour Roon Staal doet Willemsoord aan

Roon Staal geeft dinsdag 13 december een kerstconcert in Willemsoord.

Roon Staal geeft dinsdag 13 december een kerstconcert in Willemsoord. Foto Fashion Catch

Zanger en pianist Roon Staal tourt van 6 t/m 23 december met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Willemsoord is één van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de PKN Kerk op dinsdag 13 december en begint om 20.00 uur.

Met zijn loepzuivere, gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O’Sullivan prijzen zijn stem en composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan, die door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer creëren. Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, Midden In De Winternacht en The Bleak Midwinter ten gehore gebracht.

Staal - die vijf keer per jaar tourt door Nederland - treedt regelmatig in het buitenland op en bracht recent zijn 16e album Dreamland uit. Eerdere albums waren het Christmas Album I en Christmas Album II waarvan veel werk te horen zal zijn tijdens deze tour.

Alle informatie over de Kerst Tour en het concert in Willemsoord is te vinden op de website www.roonstaal.com . De entreeprijs is € 22,50. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.