Kerstwensboom bestellen

Met een deel van elk aankoopbedrag vervult JY allerlei wensen. Aangeleverd

Oog hebben voor elkaar en het samen zijn met familie en vrienden is een waardevol goed in deze tijd van het jaar. Nu de dagen kouder worden en het eerder donker is, kan iedereen wel wat gezelligheid en warmte gebruiken. Zeker met Kerst. Wil je deze periode van het jaar een gouden randje geven, bestel dan een kerstwensboom bij JY, dan help je een ander.

Bij JY vind je prachtige Nordmannen en Blauwsparren in allerlei lengtes. Ze komen rechtstreeks van de kweker én zijn aantrekkelijk geprijsd. Ze zijn er met kluit, in een pot of gezaagd en lekker dichtbij op te halen bij JY en Pand 17 in Vollenhove. Laten bezorgen kan uiteraard ook.

Met een deel van elk aankoopbedrag vervult JY allerlei wensen. Dit zorgt voor lichtpuntjes, juist voor diegene die het in deze tijd zo goed kunnen gebruiken. De wens kan in de Wensboom tijdens het Lichtjesfestival op 9 december worden opgehangen.

Een kerstboom bestellen kan voor 27 november via kerstboom@stichtingjy.nl , of telefonisch: 0527-745959 of via Whatsapp 068290026.

Nieuws

menu