Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Steenwijkerwold

Een foto van de laatst gehouden beurs in 2019. Foto: Eigen foto

In de ruimtes boven de sporthal van Steenwijkerwold (Oldemarktseweg 92) is vrijdagavond 24 maart en zaterdagochtend 25 maart een kinderkleding- en speelgoedbeurs.

Deze beurs is 2 dagen, zodat er nog meer mensen de gelegenheid wordt geboden om even langs te komen en betaalbaar leuke en nette kinderkleding en/of speelgoed te shoppen.

Bezoekers moeten er rekening mee gehouden worden dat de ruimte alleen met de trap te bereiken is. Ook wordt gevraagd om rekening te houden met het feit dat eigen tassen en jassen niet mee naar binnen genomen mogen worden. Mensen krijgen bij entree een shopper om daarin de aankopen te doen.

Er kan kinderkleding t/m maat 176, schoeisel, babyspullen en speelgoed ingebracht worden, mits dit heel en schoon is. Meer informatie is te vinden via Facebookpaginap Kinderkledingbeurs Steenwijkerwold, Instagram: kinderkledingbeursstwold of via een e-mail naar kledingbeurssteenwijkerwold@gmail.com . Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden via Facebook of e-mail.

De opbrengst van de beurs schenken we weer aan een lokaal goed doel. De beurs vrijdag 24 maart van 20.00 tot 21.30 uur en op zaterdag 25 maart van 9.30 tot 10.30 uur.

Nieuws

menu