Knipoog naar de eerste maanvakantie: Corsogroep bouwt aan maanproject van excentrieke miljardair

Tekening van de SC Pioneer II van Corsogroep Nameless uit Vollenhove. Het ruimteschip wordt gebouwd voor de steenrijke Elon Nuts zegt de corsogroep. Foto: Corsogroep Nameless

Tijdens een persconferentie heeft Corsogroep Nameless uit Vollenhove bekend gemaakt dat zij komende zomer voor het plaatselijke bloemencorso zal bouwen aan het ruimteschip ‘SC Pioneer II’.

De snelste auto, de grootste boot en het meest luxe vliegtuig. Nee, de rijksten van onze aarde hebben het niet makkelijk. In 2022 kwam daar een bizarre strijd om status en macht bij. Niet over de snelste, de grootste of de beste, maar over de eerste toerist op de maan!

De excentrieke miljardair Elon Nuts maakte vrijdag aan een verzamelde pers bekend dat hij eind juli met de SC Pioneer II vertrekt voor de eerste maanvakantie in de geschiedenis. De laatste zaterdag van Augustus, na een aantal fantastische weken in outer space, keren ze terug naar aarde en zullen ze landen nabij Vollenhove waar het jaarlijkse bloemencorso die dag haar rondgang maakt.

Komende weken zal het tv-station van de Nameless Space Association, NSATV , u op de hoogte houden van de plannen van Elon Nuts en de ontwikkelingen van deze bijzondere gebeurtenis. Elke week zal het programma NSAToday op vrijdagmiddag de ruimtevaart liefhebbers informeren via NSATV.nl en de social mediakanalen van corsogroep Nameless. Kom dus op 27 Augustus naar Vollenhove en geef de SC Pioneer II en haar bemanning een waar heldenonthaal!

Nieuws

menu