Koloniefeest was volle bak genieten

In Willemsoord was het afgelopen zaterdag een gigantisch feest. De elfde editie van het Koloniefeest werd gevierd. Wat begon als een eenmalig feestje is uitgegroeid tot een begrip in de regio.

De band Ancora, met zanger Patrick Jongschaap uit WIllemsoord. Patrick had zijn agenda juist vrijgehouden om zelf naar het Koloniefeest te kunnen. Samen met de band vielen zij in voor Mart Hoogkamer, die op het laatste moment moest afzeggen.

De band Ancora, met zanger Patrick Jongschaap uit WIllemsoord. Patrick had zijn agenda juist vrijgehouden om zelf naar het Koloniefeest te kunnen. Samen met de band vielen zij in voor Mart Hoogkamer, die op het laatste moment moest afzeggen. Foto: Martijn Bijzitter

Het Koloniefeest trekt duizenden bezoekers en is een feest voor iedereen. Dit jaar zijn er 3800 kaartjes verkocht, 300 meer dan in 2019. Op populaire aankomsttijden zoals half tien waren er dan ook lange rijen om het terrein op te komen. Het Koloniefeest trekt vele verschillende leeftijdsgroepen aan, de allerkleinsten waren natuurlijk wel onder toezicht van een ouder op het feestterrein.

Ancora en Boer Bennie

Nieuws

menu