Kom in de voorjaarsvakantie naar de Bibliotheek!

De bibliotheek komt weer terug. Eigen foto

De voorjaarsvakantie komt eraan. Weet je al wat je gaat doen? In verschillende bibliotheken in de Kop van Overijssel worden activiteiten georganiseerd.

In Steenwijk wordt er op verschillende dagen voorgelezen en kun je een eigen insectenhotel maken. Leuker om met auto’s door het pand te racen? Bij het Kennislab in Steenwijk kun je zelf je auto programmeren en laten rijden. In Oldemarkt ‘duik je samen in een koffer vol verhalen’ en in Steenwijkerwold kun je de voorjaarsvakantie aftrappen met het boek: Vosje gaat een stukje rijden.

Ook voor volwassenen zijn er tal van activiteiten zoals het wekelijkse koffie uurtje of een uurtje stoelyoga. Je kunt terecht met al je digitale vragen en er is een workshop veilig online bankieren. Nicole Hoogenboom verzorgt een lezing over het draaiende houden van een zorgintensief gezin zonder jezelf compleet kwijt te raken en er is een concert met liedjes van Jules de Corte.

Kijk voor alle activiteiten op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda en meld je aan! We zien jullie graag verschijnen!

Nieuws

menu