LTC IJsselham organiseert Open Tennistoernooi

Het tennistoernooi van LTC IJsselham staat bekend om zijn gezelligheid en sportiviteit. Inschrijven kan tot 12 juni. J. Kraak

De tennisvereniging LTC IJsselham organiseert een KNLTB Open Tennistoernooi. Het is de 35ste editie van het toernooi dat van maandag 27 juni tot en met 3 juli wordt gehouden op het tennispark van de Westerdallaan in Oldemarkt.

Het toernooi staat vooral bekend om zijn gezelligheid en sportiviteit. Er worden geen eisen gesteld aan het niveau, iedereen is welkom om deel te nemen, van beginners tot geroutineerde spelers.

Tijdens het toernooi worden er elke avond en tijdens het finaleweekend hapjes geserveerd voor zowel de spelers als het publiek en is de keuken open voor de lekkere trek.

De tennisvereniging heeft all-weatherbanen die de speelkwaliteit van gravel benaderen. Wie wil meedoen aan het toernooi kan zich inschrijven voor het damesdubbel, herendubbel en het gemengd dubbel in de niveaus 5 tot en met 9. De finales worden gespeeld op zaterdag en zondag met aansluitend de prijsuitreiking.

Deelname kost €12,50 per categorie en € 20,- voor 2 categorieën. Opgeven kan via de website toernooi.nl, tot en met 12 juni.

Nieuws

menu