Laatste thema-avond Transition Town Vollenhove: boekbeleving 'Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier'

Laura Vegter, schrijfster van het boek Naar de Aarde. Foto Martine Sprangers

Stichting Transition Town Vollenhove organiseert donderdag 24 november voor de laatste keer een thema-avond in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg te Vollenhove. Aansluitend is er een receptie, waarbij een ieder onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid kan komen nemen en inspiratie uitwisselen.

Je wilt een steentje bijdragen aan een groenere wereld. Klinkt mooi. Maar hoe doe je dat? Het boek ‘ Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier? ’ biedt inspiratie en bemoediging. We gaan deze avond op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is ervoor nodig om je hart te volgen en meer in verbinding met de Aarde te leven?

Zo waag je de sprong naar een groener bestaan

Laura Vegter is socioloog en freelance tekstschrijver. Ze gaf haar vaste baan in Amsterdam op om te onderzoeken hoe ze dichter bij de natuur kan leven. Deze avond neemt ze de bezoekers mee op ontdekkingsreis en deelt ze haar inspiratie die ze voor haar boek verzamelde bij negen Nederlandse Earthkeepers. Mensen die hun leven en werk omgooiden om een vernieuwend groen project op te zetten. Na afloop is het boek verkrijgbaar en kun je het laten signeren om je reis thuis voort te zetten. De boekbeleving start om 19.00 uur tot 20.15 uur en vanaf 18.30 staat de koffie klaar. In verband met de voorbereiding is aanmelding gewenst. Dit kan per mail transitiontownvollenhove@gmail.com of telefonisch 06 – 303 421 53. Er wordt geen entree gevraagd, een donatie achteraf wordt op prijs gesteld, op basis van wat het je waard is.

Wie alleen voor het afscheid wil komen is vanaf 20.30 tot 21.30 uur van harte welkom in de MFR van Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 in Vollenhove.

Nieuws

menu