Leden Grenzeloos Ambachtelijk houden Ambachtsmarkt in het kerkje van Blesdijke

Werk van Jannie Hakman. Foto: Grenzeloos Ambachtelijk

Leden van Grenzeloos Ambachtelijk houden op zondag 20 november een Ambachtsmarkt in het kerkje van Blesdijke. Na een succesvol verlopen ambachtelijke expositiemarkt in november van 2019 moesten de leden vanwege corona drie jaar wachten om hun ambacht op deze locatie onder de aandacht te kunnen brengen.

Het samenwerkingsverband Grenzeloos Ambachtelijk dat inmiddels 22 jaar bestaat geeft geïnteresseerden graag de gelegenheid om ook in de laatste maanden van het jaar het uiteenlopende werk van de verschillende ateliers te komen bekijken.

Op zondag 20 november kan in het kerkje van Blesdijke het werk van de aangesloten bedrijven en ateliers bewonderd worden. Het ambacht krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht vanwege het unieke karakter en het toegenomen bewustzijn over de ‘weggooi” maatschappij’.

Vertellen over het werk

Of het nu om het ambacht van het pottenbakken, schilderen, vlechten, houtbewerking, sieraden, leerverwerking, vilten of kleding maken gaat, de aanwezige leden vertellen graag over het tot stand komen van de geëxposeerde werken.

De ambachtsmarkt is van 11.00 tot 17.00 uur. Bij niet alle ateliers is contactloos betalen mogelijk, neem daarom ook de portemonnee mee. Het kerkje is te vinden aan de Markeweg 89. De toegang is gratis.

Voor een eerste indruk van het werk van de leden: www.grenzeloosambachtelijk.nl .

Nieuws

menu