Leden Grenzeloos Ambachtelijk houden zondag Ambachtsmarkt

Zilversmeedkunst van Siering.

In Fantasietuin De Kronkel vindt zondag 22 mei een ambachtsmarkt plaats van Grenzeloos Ambachtelijk, de organisatie van kleinschalige bedrijven, ateliers en tuinen rond Steenwijk. De aangesloten deelnemers zullen een presentatie en informatie geven van en over hun verschillende ambachten.

Zo kunnen de bezoekers onder andere kennis maken met het ambacht van edel- en siersmeden, keramiek en porselein, leerbewerking, meubels maken, kleding maken, aquarel- en olieverf schilderen, vilten en ecoprinten.

De informatiemarkt zal plaats vinden in de Fantasietuin De Kronkel aan het Koloniepad 1 in De Pol. De markt is vrij toegankelijk vanaf 12.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. En wie een bezoek wil brengen aan de prachtige fantasietuin zelf, een tuin van 10.000 m2, betalen zondag 3,50 in plaats van 5 euro.

Workshops

Bent u op zoek naar een mooie workshop en wilt u kennis maken met een van de ambachtelijke technieken? Tijdens deze markt kunt u ‘proeven’ aan de verschillende technieken die de leden van Grenzeloos Ambachtelijk- voor een kleine bijdrage- aanbieden. Bij niet alle ateliers is contactloos betalen mogelijk, neemt u daarom ook contant geld mee.

Grenzeloos Ambachtelijk is ook op zoek naar nieuwe leden. Heeft u een ambachtelijk atelier en wilt u actief met ons meehelpen het ambacht te beschermen en levend te houden, dan zien wij u graag op deze inspirerende markt die voorgaande jaren vele bezoekers mocht ontvangen.

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.grenzeloosambachtelijk.nl

Nieuws

menu