Lola (8) uit Blokzijl speelt in de musical Annie: Zij is Molly, het jongste meisje uit het weeshuis, en vriendin van Annie

De 8-jarige Lola van Zoggel uit Blokzijl zit midden in de repetities voor haar rol als Molly, in de musical Annie. De jonge actrice maakt de overgang van reclame en twee films naar het theater. De musical wordt gespeeld in het DeLaMar-theater in het hartje van Amsterdam.

De 8-jarige Lola uit Blokzijl speelde al in twee film en verschillende commercials. Nu staat ze binnenkort in de musical Annie, in het DeLaMar-theater in Amsterdam.

De 8-jarige Lola uit Blokzijl speelde al in twee film en verschillende commercials. Nu staat ze binnenkort in de musical Annie, in het DeLaMar-theater in Amsterdam. Foto: Sabine Vegelien

Dat Lola in de musical Annie gaat spelen is eigenlijk toeval vertelt haar moeder, Sabine Vegelien. „We werden in oktober vorig jaar getipt dat er audities waren door een vriendin die in het kunstencentrum Quintus in Kampen werkt. Dat was op een vrijdag en woensdag deed Lola al mee aan de auditie. Die duurde twee uur en direct kreeg Lola te horen dat ze mee mocht doen. Zo snel hebben we dat nog nooit meegemaakt.”

Nieuws

menu