Lonne Pondman geeft Huiskamerconcert in Huize De Bult

Landgoed Huize De Bult is gelegen aan de Bultweg 7.

Landgoed Huize De Bult is gelegen aan de Bultweg 7.

Voor de tweede keer is het gelukt om in het jubileumjaar van Stichting Kunst en Cultuur van de Kleine Kerk Steenwijk een huiskamerconcert te organiseren in Huize de Bult. Een prachtige locatie voor een intiem concert van violiste Lonne Pondman.

Lonne Pondman (1991) is zowel violiste, altvioliste als zangeres. Zij is één van de meest veelzijdige violisten van haar generatie. Vanaf zevenjarige leeftijd kreeg Lonne vioollessen op de muziekschool de Muzerie in Zwolle. Daarna volgde ze lessen op de Philipp Hirshorn Academie. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma vervolgde ze haar studie op het conservatorium. Lonne heeft aan verschillende concoursen deelgenomen en verschillende prijzen gewonnen. Meer informatie vind u op haar website www.lonnepondman.nl.

Het concert begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur gaat de deur open voor een kopje koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en vragen te stellen over de buitenplaats Huize De Bult onder het genot van een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus opgave is verplicht. Dat kan via info@kunstkleinekerksteenwijk.nl, volgens de regel ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. U krijgt bericht van welkom met nadere informatie.

Helaas is Huize De Bult niet rolstoel-toegankelijk.