Meedeinen met Oldemarkter Fanfare tijdens najaarsconcert

Het publiek doet enthousiast mee tijdens het najaarsconcert van Oldemarkter Fanfare. Foto: Aangeleverd

Oldemarkter Fanfare heeft met medewerking van het Saxofoonorkest uit Drachten een najaarsconcert gegeven. Dat was zaterdagavond, in Dalzicht, in Oldemarkt.

Voor Oldemarkter Fanfare was het een speciaal programma. Alle leden van de vereniging mochten nummers uitkiezen die al eens eerder waren uitgevoerd en die ze graag nog eens wilden spelen. Hierdoor ontstond een gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen zoals blues en pop. Zo werd er onder andere My Fair Lady, Everybody Needs Somebody en muziek van Guus Meeuwis gespeeld

Het Saxofoonorkest uit Drachten begon met een nummer dat in het teken stond van Oekraïne, gevolgd door ander repertoire. Nadat beide orkesten apart van elkaar hadden gespeeld begon het gezamenlijke programma. Na een intermezzo met een klein toneelstuk uit de musical Sister Act ging de show verder. Het publiek in de zaal was enthousiast en deinde zo nu en dan mee met de nummers.

Kerstconcert

Het volgende concert van Oldemarkter Fanfare is in de Rooms-Katholieke Kerk in Oldemarkt, op 18 december. Het kerstconcert begint om 19.30 en de toegang is gratis.

Nieuws

menu