Morgen is de verlichte trekkertocht door Steenwijkerland. Doneeractie voor voedselbank loopt nog

Verlichte trekkers door Blokzijl vorig jaar. De routekaart is te zien op de Facebookpagina van LTO Steenwijkerland. Foto: Wilbert Bijzitter

Zo’n 150 verlichte trekkers vertrekken woensdagavond vanuit Oldemarkt voor hun tocht door Steenwijkerland. Het goede doel is om geld in te zamelen voor de Voedselbank Steenwijkerland. De stand staat nu op 2691 euro.

„Elke dag opnieuw zetten onze boeren zich vol passie in voor voldoende kwalitatief voedsel. De voedselbank ziet echter – met alle toegenomen kosten – dat er bij hen steeds meer vraag komt naar deze primaire levensbehoefte. Als voedselmakers steunen wij dit lokale doel dan ook van harte en hopen we gezinnen die dit nodig hebben verlichting te bieden. Wij hopen voor de voedselbank Steenwijkerland een fantastisch bedrag op te kunnen halen. Wie ook een steentje wil bijdragen, houdt dan de facebookpagina van LTO Steenwijkerland in de gaten”, zegt Annemiek Lukas van LTO Steenwijkerland.

De verlichte trekkertocht door de gemeente Steenwijkerland start dit jaar om 19.00 uur bij Hof Mechanisatie in Oldemarkt en gaat via Paasloo naar Steenwijkerwold, Tuk, Steenwijk, Giethoorn, Wanneperveen, Belt-Schutsloot, Sint Jansklooster en eindigt bij Van Benthem Veevoeders in Vollenhove.

De doneeractie loopt nog. Doneren kan via de Facebookpagina van LTO Steenwijkerland.

Nieuws

menu