Motorseizoen 2022 van vereniging De Woldraiders uit Steenwijkerwold van start; zondag is de eerste toerrit van het seizoen

Motor Toer Vereniging De Woldraiders uit Steenwijkerwold is een actieve club.

Met het aanbreken van het voorjaar worden de motoren weer van stal gehaald. Om motorrijders te laten proeven van de omgeving en van het rijden met gelijkgestemden, organiseert Motor Toer Vereniging De Woldraiders uit Steenwijkerwold zondag 27 maart om 09:30 uur de eerste toerrit van het seizoen. Er wordt gestart bij café Gelderingen in Steenwijkerwold.

Ben je verhinderd deze datum? Geen probleem. Speciaal voor niet-leden organiseren ze samen met café Gelderingen een introductie rit op Koningsdag. Op woensdag 27 april verzamelen ze om 09:30 uur bij café Gelderingen.

De Woldraiders werden opgericht op 17 april 2001 in Café Gelderingen door een groep vrienden uit de omgeving van Steenwijkerwold. En 21 jaar later is de toerclub nog steeds actief en gegroeid naar een ledental van 45 personen. Afgelopen jaar op 16 april 2021 is de informele club geregistreerd als vereniging.

Het motto is nooit veranderd: Ried’n en plezier maken!

Inmiddels bestaan ze dus al meer dan 20 jaar; maar het motto is nooit veranderd: Ried’n en plezier maken!

Elk jaar organiseren ze 10 ritten in de weekenden, 2 motorweekenden naar het buitenland en een 10 daagse motorvakantie. Ook houden ze thema avonden zoals bijvoorbeeld een navigatie avond-, technische avond en voor de gezelligheid een barbecue. De toer- en activiteiten agenda is te vinden op de website https://www.woldraiders.nl/ .

Nieuwe leden zijn welkom. Het is altijd mogelijk om een dag-rit mee te rijden om de sfeer te proeven. Aanmelden voor een proefrit of voor meer informatie kan door een mailtje te sturen naar info@woldraiders.nl.


Nieuws

menu