Multifunctioneel centrum Hoogthij Steenwijkerwold viert 18 juni tienjarig bestaan met open huis

Hoogthij heeft van alles te bieden. Foto: Aangeleverde foto

Na twee keer uitstel door het coronavirus opent multifunctioneel centrum Hoogthij in Steenwijkerwold op 18 juni van 14.00 tot 17.00 uur voor iedereen haar deuren. Met het open huis wil Hoogthij haar tienjarige jubileum vieren. Alle ondernemers en organisaties, die een vaste plek in Hoogthij hebben, presenteren zichzelf deze dag feestelijk.

Zo kunnen bezoekers kennismaken met de geschiedenis van Hoogthij, klaverjassen of biljarten en 3D leren tekenen bij het Kennislab van de bibliotheek. Een dag met voor ieder wat wils.

Zo is Fysiotherapie Steenwijkerwold aanwezig om te informeren waarbij Fysiotherapie Steenwijkerwold kan ondersteunen. Zorggroep Oude en Nieuwe Land staat paraat om alles te vertellen en adviseren over behandeling, verzorging en verpleging thuis. Daarnaast kunnen de bezoekers op een laagdrempelige wijze kennismaken met Actief voor Ouderen Steenwijkerwold (AVOS), Het Heideveld, Logopediepraktijk Lindevallei en Sociaal Werk De Kop. Er is ook voorlezen voor jonge kinderen.

Hoogthij heeft van alles te bieden

Naast dat men zich presenteert via stands met informatie en optredens, zijn er ook meerdere activiteiten. Zo kun je kennismaken met muziek(instrumenten) bij De Woldklank, is er om 14.30 uur een optreden van popkoor ‘Energy´ en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook is er een boekenmarkt en is er informatie te vinden over Dorpsbelang Steenwijkerwold, de Woldhulp, Nationaal park Weerribben-Wieden en De Herbergier.

Meer informatie: https://hoogthij.nl/ .

Nieuws

menu