Nieuw: Pizzeria & Steakhouse Lama aan het Kerkplein in Vollenhove

Maher Tabanja is met veel plezier begonnen met zijn Pizzeria Lama. Foto Jacqueline Meijer

Zaterdag 5 november was het dan zover: de opening van Pizzeria & Steakhouse Lama aan het mooie Kerkplein in Vollenhove. Voor eigenaar Maher Tabanja is hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Maher heeft jarenlang als kok gewerkt en wilde heel erg graag zijn eigen draai geven aan zijn passie voor het bereiden van lekker eten. Toen de vorige eigenaar besloot te verhuizen, werd het voor Maher mogelijk om nu eindelijk zijn dromen waar te kunnen maken. Wie Maher kent, weet inmiddels ook dat hij graag over eten praat. Hij zal dan ook de maaltijden met veel liefde bereiden. Op de menukaart staan maar liefst 150 gerechten, bestaande uit diverse pizza’s (ook met heerlijk gevulde kaasranden), kip-, shoarma- en dönergerechten, mixed grill schotels, voor- en nagerechten, maar ook patat en snacks behoren tot de mogelijkheden. Hiermee hoopt hij in een ieders behoefte te voorzien.

Maher wil ook graag mee met de tijd en kan de maaltijd(en) ook bezorgen, een wens van menig klant. Hij bezorgt zowel in Vollenhove (gratis), als in de wijde omgeving: van Ens tot en met Zwartsluis (tegen kleine vergoeding). Afhalen en ter plaatse eten behoort uiteraard ook nog gewoon tot de mogelijkheden. Maaltijden kunnen ter plaatse, telefonisch of online besteld worden via de website pizzerialama.nl of via 0527-785905.

Maher heeft er duidelijk zin in: hij is 7 dagen per week geopend van 13.00 tot 00.00 uur en in het weekend zelfs tot 01.00 uur. Hij hoopt dat veel mensen van zijn maaltijden komen genieten.

Nieuws

menu