Nieuw strandpaviljoen Zwemlust in Vollenhove wordt helemaal in de steigers gezet: 'Alleen al het gebouw trekt veel volk'

Het nieuwe strandpaviljoen Zwemlust langs het Vollenhoverkanaal aan de rand van Vollenhove zal door zijn bijzondere ontwerp alleen al veel publiek trekken, verwacht Dick Spans van vakantiepark ’t Akkertien. De Venose recreatieondernemer nam het initiatief voor het paviljoen dat naar verwachting begin 2024 kant en klaar wordt opgeleverd.

Dick Spans in de kelder in aanbouw van het nieuwe strandpaviljoen Zwemlust

Dick Spans in de kelder in aanbouw van het nieuwe strandpaviljoen Zwemlust Foto: Roel Kleine

„Het wordt supermooi”, glundert Spans, die zegt dat het gebouw nu al, terwijl het nog lang niet klaar is, de nodige aandacht trekt. In het gebouw komt ook een restaurant en Spans kondigt aan dat hij met de keuken kwaliteit wil leveren. Dat is blijkbaar ook al doorgedrongen bij het publiek. „Ik weet het dat het in de horeca moeilijk is om aan personeel te komen, maar toch ben ik al door koks benaderd die hier straks graag willen werken. Ik denk sowieso dat vanwege de locatie en de uitstraling van het gebouw dat mensen hier graag willen werken.” Dat heeft ook de architect Bart van der Salm uit Zwolle gezegd. „Alleen al het gebouw trekt volk aan.”

Nieuws

menu