Nieuwe peiling inwonerspanel over nieuwe bestuursperiode (2022-2026)

Het huidige college. Dit jaar komt er een nieuwe raad en een nieuw college. Foto: gemeente Steenwijkerland

In maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Inwoners kunnen dan weer naar het stembureau. Na de verkiezingen start een nieuwe bestuursperiode. Dit betekent een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college van burgemeester en wethouders.

De gemeente vindt het belangrijk om haar inwoners te vragen wat zij belangrijke onderwerpen voor de komende jaren vinden. Maar ook hoe tevreden zij op dit moment zijn over de voorzieningen in de gemeente. En hoe zij denken over de lokale democratie en de communicatie door de gemeente. Als laatste wil de gemeente graag weten welke kenmerken zij belangrijk vinden voor het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Daarom is er een nieuwe peiling voor het inwonerspanel.

De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt bij het opstellen van de plannen voor de komende jaren.

Leden van het Inwonerspanel ontvangen een uitnodiging voor het onderzoek via de mail. Ook als je geen lid bent van het Inwonerspanel kun je meedoen aan het onderzoek. Dat kan via www.steenwijkerlandpeilt.nl tot en met zondag 30 januari 2022. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Nieuws

menu