Nina van der Linde maakte mooiste winterfoto volgens leden van ijsclub De Krieger

De winnende foto van de publieksprijs van IJsclub De Krieger, gemaakt door Nina van der Linde uit Sint Jansklooster. Foto: Nina van der Linde

IJsclub Nooitgedacht De Krieger had nog wat goed te maken. In 2021 riep de vereniging een fotowedstrijd uit, maar de winnaar van de publieksprijs werd nooit gekozen. Dat is tijdens de laatste ledenvergadering rechtgezet: Nina van der Linde uit Sint Jansklooster won met haar foto van het lindenlaantje bij Kadoelen.

Eerder kwam het er niet van om de mooiste foto te kiezen. Door de geldende coronamaatregelen kon de verkiezing van de publieksprijs door de leden niet doorgaan. Wel had een vakjury al de drie mooiste foto’s gekozen uit de 65 inzendingen voor de wedstrijd ‘Winterse beelden 2021’.

Tijdens de ledenvergadering werd uit de tien beste foto’s alsnog de winnaar van de publieksprijs gekozen. Dat werd Nina van der Linde, met haar foto van het lindenlaantje dat naar het zogeheten berghuisje in Kadoelen leidt. Op de foto staan de lindebomen als poortwachters in het gelid om de bezoekers te begeleiden naar het bergje. De sneeuw bedekt alle vuiligheid. Volgens de secretaris van de ijsverenging, Arco Lassche straalt de foto een serene rust uit, iets wat wij, volgens hem, deze tijd vaak missen.

Nieuws

Meest gelezen

menu