OKK voert ‘Krachtvoer op de sportvloer’ op

De toneelgroep van Kuinre. Foto: Eigen foto

Kuinre Toneelvereniging O.K.K. uit Kuinre geeft op 25 maart de jaarlijkse uitvoering in De Botter.

Het stuk dat op de planken wordt gebracht, is ‘Krachtvoer op de Sportvloer’ geschreven door Jos Schepers. De gemeente wil het bewegen van ouderen stimuleren waardoor Leida, Sjaan en Cornelis, door subsidie van de gemeente, gratis kunnen starten met seniorengym. Instructrice Kim probeert dit in goede banen te leiden, maar dat blijkt nog een hele klus. Eigenaresse Hetty heeft andere zorgen, want de crosstrainer gaat steeds kapot en dit zorgt voor slechte publiciteit. Ruud, fanatiek en bevlogen lid van de burgerwacht, denkt al snel aan sabotage of aan de capaciteiten van monteur Bert. Hij is zeker van plan om het tot op de bodem uit te zoeken!

Dirk en Julia doen het een heel stuk rustiger aan. Ze zitten in de bijstand en krijgen daarom een abonnement bij de sportschool aangeboden, maar van sporten komt erg weinig terecht. Dirk zit liever met een biertje aan de bar en ook Julia is bezig met heel andere zaken. Tenslotte zijn er de vriendinnen Loes en Noortje. Loes ziet de sportschool als de ideale plek om Noortje ‘aan de man’ te brengen. Maar al snel loopt alles totaal anders dan verwacht…

De aanvang is 20.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen is 8 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Hierbij krijgt de bezoeker een gratis lot. In de pauze is er een verloting waarbij leuke prijzen zijn te winnen van ondernemers uit de buurt. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Nieuws

menu