Online optreden dichteres Heleen Bosma

Vervang eland is de nieuwe poëziebundel van Heleen Bosma.

Vervang eland is de nieuwe poëziebundel van Heleen Bosma.

Als afsluiter van de Nationale Poëzieweek presenteert Heleen Bosma haar spiksplinternieuwe dichtbundel ‘Vervang eland’. Op uitnodiging van de Bibliotheek Kop van Overijssel geeft Heleen een gratis online voorstelling op woensdagavond 2 februari. Aanvang: 19.30 uur.

Heleen Bosma was dichteres van Overijssel en stadsdichter van Deventer, en na vele decennia is dit haar eerste bundel met alleen persoonlijk werk. Heleen vraagt zich af waar ze al die tijd geweest is, neemt een duik in de tijd en neemt je nu als toeschouwer mee langs haar creatieve pad. Je hoort over haar projecten uit de begintijd, ze vertelt over haar reis zonder geld door Overijssel, en ze laat verrassende filmpjes zien van gedichten die zijn uitgevoerd in het Overijsselse landschap of als kunstwerk. Een van de gedichten van Heleen staat gebeiteld in de trap op de dijk van Zwartsluis richting Vollenhove.

Op 2 februari verzorgt zij een online optreden en iedereen kan daarbij zijn! Meld je daarvoor aan via bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda