Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

Wandelen met koffie na afloop.

Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert regelmatig inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad. Buurtwerk en buurtwerk sport! Allemaal in samenwerking met de diverse partners binnen ons netwerk, wijkverenigingen, vrijwilligers en zorgcollega’s. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, langer thuis blijven wonen enzovoorts. Meer info over alle activiteiten van buurtwerk(sport) in Steenwijkerland via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Gouden Koffie op 4 april in Zonnewiede in Giethoorn

Maandelijks organiseren Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Sociaal Werk De Kop samen de Gouden Koffiemomenten, maandag 4 april is er weer Gouden Koffie in woonzorgcentrum Zonnewiede in Giethoorn iedereen is van harte welkom vanaf 10:00 uur, het programma is deze keer een verrassing!


Nieuw in Steenwijkerwold vanaf 5 april iedere dinsdag: Samen wandelen en aansluitend een Koffie-uurtje.

Op dinsdagochtend is er van 9:00 uur tot 10:00 uur mogelijkheid om samen te wandelen vanaf Hoogthij, Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. Aansluitend is er van 10:00-11:00 uur een Koffie-uurtje in Hoogthij, waar iedereen welkom is.


Dinsdag 5 april inloopochtend De Gagels

Terug van weggeweest, de eerste dinsdag van de maand is er ‘Inloop De Gagels’, van 10:00-11:30 in Wijkcentrum de Gagels, Burg. Voetelinkstraat 556 in Steenwijk. Het wijkcentrum is weer open voor iedereen die zin in een praatje en een kop koffie of thee heeft. Thema; ‘Wat fijn dat je er weer bent!’.


Koffie Uurtje in de Bibliotheek in Steenwijk

Iedere dinsdag is er het ‘Koffie-uurtje’ van 10:00-11:00 in de bibliotheek aan de Meppelerweg 47A in Steenwijk. Altijd gezellig, samen bijpraten en een spelletje samen doen.


Wandelen vanaf de bibliotheek in Steenwijk

Iedere donderdag is er vanaf 10:00 uur wandelen vanaf de bibliotheek aan de Meppelerweg 47 A in Steenwijk, na afloop gelegenheid voor samen koffiedrinken in de bieb.


Wandelen vanuit Pand 17 in Vollenhove

Iedere donderdag is er vanaf 10:00 uur wandelen vanuit Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17B in Vollenhove, na afloop is er gelegenheid voor samen koffiedrinken in Pand 17.


Wandelen vanuit de Vierhoek in Blokzijl

Iedere donderdag is er vanaf 10:00 uur ‘Klavertje Vierhoek’ wandelen vanaf de Vierhoek, Boffertjesweidje 4 in Blokzijl. Na afloop gelegenheid om koffie te drinken in “De Ploats” in Blokzijl.

Nieuws

menu