Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

Sociaal Werk De Kop organiseert wekelijks koffiemomenten.

Sociaal Werk De Kop organiseert wekelijks koffiemomenten.

Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert volop inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad, buurtwerk en buurtwerk sport! Allemaal in samenwerking met de diverse partners binnen ons netwerk, wijkverenigingen en zorgcollega’s. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, langer thuis blijven wonen enzovoorts. Voor meer info over buurtwerk(sport) in Steenwijkerland kun je contact zoeken via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Inloop Hildo Krop en Gouden Koffie in Zonnewiede beide met gratis rollator APK

Donderdag 28 juli van 10:00-11:30 uur, er Inloop Hildokrop, aan de Hoge Wal 30 in Steenwijk en maandag 1 augustus is er weer Gouden Koffie in woonzorgcentrum Zonnewiede in Giethoorn. Iedereen is van harte welkom op beide locaties vanaf 10:00 uur. Op het programma staat de rollator APK met Maud & Nico van de Scootmobiel winkel Steenwijk. Rollators worden gratis nagekeken en er zijn ook diverse andere wandelhulpmiddelen ter informatie, om te bekijken of te kopen.


Samen wandelen en aansluitend een Koffie-uurtje in Steenwijkerwold

Op dinsdagochtend is er van 9:00 uur tot 10:00 uur mogelijkheid om samen te wandelen vanaf Hoogthij, Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. Aansluitend is er van 10:00-11:00 uur een Koffie-uurtje in Hoogthij, waar iedereen welkom is.


Zorg & Boodschappen in Sint Jansklooster en Steenwijk

Iedere dinsdag is er Zorg & Boodschappen in de Coop in Sint Jansklooster en iedere donderdag in de Coop in Steenwijk. Aanvang 10:00 uur. De plek voor een praatje, een vraag, een pauze in het boodschappen doen met een kopje koffie erbij.


Koffie Uurtje in de Bibliotheek in Steenwijk

Iedere dinsdag is er van 10:00-11:00 het “Koffie uurtje” in de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk. Iedereen is welkom!